Forum is hanging - 2017+ Chrysler Pacifica Minivan Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 07-02-2018, 06:31 PM Thread Starter
Member
 
IOUZIP's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 61
Forum is hanging

Your forum ads are killing me from posting anything. I type a response and the site hangs the page. I see this forum code on other sites and it is way to ad heavy. Sorry you have to run this but the forum code sucks!

2017 Pacifica Limited:
Velvet Red Pearl Paint
Black / Alloy Interior Color
8-Passenger Seating & 20-Inch Wheel Group
Advanced SafetyTec Group
Uconnect® Theater and Sound Group
Trailer Tow Group
Smart StopStart
Pedal Commander
3M paint protection with Ceramic coating
IOUZIP is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-02-2018, 07:37 PM
Member
 
dstruktNine's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: 127.0.0.1, CA
Posts: 42
You need uBlock Origin (available on FireFox too)

https://chrome.google.com/webstore/d...jbkeiagm?hl=en

This forum is riddled with trackers and ads


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


2018 Pacifica Limited | Bright White | Black/Diesel | 20" Wheel Group

dstruktNine is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 2017+ Chrysler Pacifica Minivan Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is that thing hanging down under the vehicle? dp5678 2017+ Chrysler Pacifica Minivan General Discussion 4 07-13-2018 06:30 AM
New to the Forum Po201 New Member Introductions 9 05-16-2018 03:19 PM
Forum servers feels slow lately? m0ebius604 Forum Information, Help, and Bug Reports 4 03-31-2018 01:25 AM
New to Forum: Hello!, from Ontario, Canada muggzs New Member Introductions 9 01-03-2018 12:05 PM
Newbie to the forum ed_wong New Member Introductions 1 02-19-2017 02:48 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome