Czy przejście przez otwór schowka jest dość łatwe, aby go wymienić? Czy przypadkiem masz numer części?... Dziękuję
68164960AA zadziałało w moim 2018 limited
Zrobiłem to w zeszłym tygodniu. Proces jest dość trywialny, po prostu ciasne przestrzenie i tak naprawdę nie widać, co się robi, jeśli chodzi o sam siłownik.
Z pamięci:
1. Zdejmij drzwiczki schowka. Otwórz drzwi, wciśnij górne zakładki do wewnątrz, aby wyszły całkowicie z konsoli. Usuń miękką, małą sznurkową rzecz. Drzwi opadną całkowicie i odpadną od zawiasu.
2. Zdejmij wykładzinę dywanową. Myślę, że były 3 zatrzaski na kołki, które ją trzymały. Wciśnij małą kropkę na środku, aby zwolnić.
3. Zdejmij dolny kanał powietrzny. Myślę, że dwie śruby philips. (można pominąć ten krok)
4. Zdejmij drzwiczki filtra kabinowego, aby mieć trochę więcej miejsca
5. Siłownik znajduje się po lewej stronie skrzynki filtra kabinowego, są w nim dwie śruby.
6. Wkładając nowy, musisz ustawić obrót tak, aby wał się wyrównał. Obróć więc nowy siłownik, aż się wsunie, a następnie obróć siłownik ponownie, aby wyrównać otwory na śruby. Możesz równie dobrze założyć opaskę na oczy podczas tego kroku.